24 October 2008

It Has Been A Long Time...

Salam to all my friends. Actually I am in no mood to make any entry to my blog. I think I love hibernating so much untillI dont feel like coming out of the kepompong...*wink-wink*. sekali sekala masuk dan baca blog kawan2..rasa terubat jugak rindu...Sedang berusaha melawan kemalasan yang teramat sangat ni. Tak tahu kenapa....projek cross stitch pun macam hidup segan mati tak mahu je....

Semoga kita berjumpa lagi.. All I want you all to know is that I'm okay over here..ada lah terpeleot sekali sekala tapi am still around cuma takde projek terbaru atau grand yg nak dikepo2 kan..Hopefully, I will gain back all the lost mood soon....kat mana tah cik mamood ku pergi....tengok kotak2 benang pun macam benci je...Projek cross stitch family terbaru pun dah berbulan2 tak siap2 finishing dia lagi....Wish me all the best eh....and tiup2 kanlah doa penawar kemalasan to me...maybe kena masuk exchange kot baru nak panas enjin..hehehe...

Until then...muahsss...

3 comments:

Musliha said...

kak index..
bakpo malas ha?
diam je semua.. aishhh..

Salmi said...

yer la..nak kena rotan nieee...moh la kita wat excen..yg simple2 pun boleh jugak..

Pinchesska said...

hahaha...lama tak kena rotan...windu...tahun depan la ek kita start..bagi angin malas berpoya2 sampai hujung tahun