15 April 2009

Masa untuk menjawab TAG

Dah berkurun dah TAg ni diberi oleh Larling Hani. Bukan apa, sebab ada clausa yang mintak letakkan foto sendiri kan..itu yang lemah tu...hehehe..Ahli kelab D'Tembuns mana bisa sih tayang muka sendirik..

Anyway..here it goes..

1. Do you think you are hot?
Nope..dah tua2 ni mana lah nak HOT lagi. Kalau jalan2 pun tak de orang dah 'phewit2' mcm dulu2..hahaha perasan sungguh makcik ni..

2. Upload yr fav picture of you


Gambar ni akan stay dlm blog ni sehari saja..lepas ni akan delete...ngeh ngeh ngeh..gambor sebesar alam you..

3. Why do you like that picture?

Its not my favourite but itu saja yang ada dlm pc ni...double chin tu yang mahal tu..wakaka

4. When was the last time you ate pizza
December last year. Sekarang tak pi mana2 outlets fast food sebab boikot.

5. The last song you listen to
Nothing Gonna Change My Love for you. You Ought to know by now how much I love you. One thing you can be sure, I'll never ask for more than your love......(Air Supply)...jiwang karat pulak lah sekali sekala....peace!!

6. What are you doing right now besides this
Tengah tunggu air masak..nak buat teh tarik...yummy!!

7. What name would you prefer besides yours
None. I suka my own sedia ada name..klasik...perasan lagi..

People to tag..
Nan ado sebab nak kena explain sebab apa suka mereka kan...I suka semua sebab mereka semua kawan2 internet yg belum pernah bersua muka tapi cukup baik dan berhati mulia...Nak tngk rupa paras mereka ..I just have to go to their facebook...


That's all..Tag dr Salmi pulak sedang menunggu ni..

6 comments:

Asmahani said...

lepas juga hajat nak tengok muka larling.. :)

Pinchesska said...

wah..cepat nya dia masuk...lega rasa dh serve the purpose kan...tq yer sbb bersabar ...ekekeke

Salmi said...

wahhh ayu gituuuu...muaahhhss. Dont worry la kita lagi tripple chin..hehehe selalu DD cakap camtu la..apesal dagu ibu berlapis2...uwaaaa

Hida said...

pheewit....memang ayu la sis index ni....tq sbb sudi memperlihatkan wajah adinda tu... u are very da sporting, dear...tq, tq,.. muahs...

Pinchesska said...

hehe salmi and kak da...setelah berribu kali pikior tu...tak baik kan hampakan hajat org tambahan hajat 'mak yong' kan..ekekeke..

tq ler sbb kata me ni ayu..rasa mcm nak pengsan..woweee...nasib baik upper close up je..kalau the whole body sure uol tarik balik perkataan ayu tu...ngeh ngeh ngeh..

Anna said...

AT last..ana dapat gak tengok sis index..ayu gitu ..awet muda....