13 November 2008

Taggggggggg.................

Sempena hari -hari yang mendung dan hujan renyai renyai seharian di sini, ku ambil kesempatan ini untuk menjawab tag Ahkak Acik Lindt...walalala.



  1. The rules of the game get posted at the beginning
  2. Each player answers the questions about themselves
  3. At the end of the post the player then tags 5 people and posts their names, then goes to their blogs and leaves a comment, letting them know they got tagged and to ask them to play and read your blog

Starting time : 3.39pm
Name : Nickname yg selalu guna: Index. Masa siuman guna nama ikut surat beranak..Ainy.

Sisters : 3

Brothers :3

Shoe size :6 kot..

Height : hait..arigato gonzaimas...


Where do you live : Pasir Mas, Kelantan.


Have you ever been on a plane : Yes
Swam in the ocean : tak berani sejak tngk filem JAWS masa kocik dulu..
Fallen asleep at school : tak..pelajar contoh maa...kena kontrol ayu..walalala
Broken someone’s heart :
maybe..
Fell off your chair : ada...banyak kali ...


Sat by the phone all night waiting for someone to call : tak kose makcik...
Saved e-mails : yang penting2 je

What is your room like : kadang2 mcm room, kadang2 mcm store..
What’s right beside you: dinding...tngh mengadap pc maa
What is the last thing you ate :
homemade bread...yeehaa

Ever had…

Chicken pox : yup

Sore throat :
yup
Stitches :neber

Broken nose :
neber
Do you Believe in love at first sight :
not sure
Like picnics : not really


Who was/were

The last person you danced with : takde nari-nari...kang buang tebiat lak katanye...

Last made you smile : before jawab tag ni lah..
You last yelled at : Ucang....memekak je kat tepi ni haa..

Today did you…

Talk to someone you like : of course lah.
Kissed anyone :
belum lagi..ekekeke
Get sick :
on the way ni..
Talk to an ex :
crazy ke ape???
Miss someone : my mom..last jumpa dia June lepas...uhuk uhuk

Who do you really hate: George W Bush..tak boleh la tngk muka arrogant dia...

Do you like your hand-writing : dolu2 suka,,sekarang tak suka sbb rasa mcm dah out of practice
Are your toe nails painted :neber


Whose bed other than yours would you rather sleep in :
any bed that is clean ...
What color shirt are you wearing now : dark blue...yeehaa

Are you a friendly person :
not really...
Do you have any pets :yes..3 ekor...

Do you sleep with the TV on : once in a while
What are you doing right now : cakap sorang2 sambil menaip ni ha..

Can you handle the truth :
if the truth hurts...TERpaksa handle lah kan..

Are you closer to your mother or father :
mak

Do you eat healthy : Always pujuk myself to think so..hehehehe
Do you still have pictures of you & your ex : nak cari pasal ke??

If you’re having a bad day, who are you most likely to go to : tak suka dekat dgn sesiapa..menyendiri lg best

Are you loud or quiet most of the time : loud..klu quiet tu sumthin'wrong le
Are you confident :
yes

5 things I was doing 10 years ago

1. a bz working wife/mum
2. jarang sangat memasak kat rumah
3. tak bela pets pun..takde masa nk urus
4. tak de hobi pun..asik kerja..kerja..kerja
5. tak reti nak ngadap pc berjam2 sehari macam sekarang...walalala


5 things I would do if I were a billionaire

semua benda yang baik2 nak dibuat..takmo jadi riak, takbur dan sesat...kalau boleh hari2 nak bersedekah kepada yang amat memerlukan...lepas tu jadi Mem Besar dan kemudian membesar bagai johan.....muahahaha

5 of my bad habits

1. hot tempered
2. tak suka tmpt yg ramai orang...ajak gi rumah orang..byk le alasan..
3.berat mulut woo kalau tak kena gayanya..
4.plg tak suka mengemas rumah...
5. dont know how to say no .... lemah betul kalau kena rayu nih...



5 places I’ve lived/living

1.Benta, Pahang.
2. Gombak Setia, Selangor
3. Minden Heights, Pulau Pinang
4. Sg Nibong, Pulau Pinang
5. Bayan Baru, Pulau Pinang

5 people I tag

Belum ada list lagi..kalau ada..baru buat..ok kan??

1 comment:

Musliha said...

membesar bagai johan!
ekekekeke..